Kepada yang sudi jengok blog aku, terima kasih aku ucapkan. Bagi sesiapa yang kurang senang dengan post-post, gambar-gambar @ komen-komen yang ada, sila la jengok blog lain yer... Mungkin persepsi kita berbeza dan aku ada point of view aku sendiri dalam soal kehidupan ni...

Monday, June 27, 2011

Tak Miskin Kalau Jadi Pemurah

Entry ni, aku tujukan khas kepada kengkawan yang pernah sama-sama menuntut ilmu kat MTT.

Kata-kata yang pernah terluah oleh seseorang yang aku pegang sampai hari ni... "Tak Miskin Kalau Jadi Pemurah"..

Masa ada, apa salahnya disalurkan kepada saluran mana yang InsyaAllah akan memanfaatkan apa yang kita salurkan tu ke arah yang sebaiknya...

Sekadar RM10.00 setiap kali hari gaji, insyaAllah takkan luak rezeki yang Allah berikan pada kita.. Yelah, bukan susah.. Besenye kat sebelah ATM tu musti ade CDM kan...? Alang-alang dah beratur kat ATM tu, pastu beratur le pulak kat CDM tuh.. tak lame,kejap jer..

Aku cuma mahu berkongsi beberapa option saluran yang ada...

BIMB MTT : 13017010048493
BMMB MTT : 13010002829710
Maybank MTT (Masjid) : 563064112631


Nota kaki:
BMMB - Bank Muamalat (M) Berhad
ATM - Automated Teller Machine
CDM - Cash Deposit Machine

2 comments:

  1. Replies
    1. U r most welcome kak... tp tq kenape...? owg blom kasik acc no owg kat akak lagi nih... hehehehehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TuneList

TuneList - Make your site Live